Home

Sfeerbeelden

Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden....
Bij de verkoop van woningen is het daarom belangrijk dat er fraaie foto's zijn. Foto's die de aandacht trekken van potentiele kopers.
Om fraaie interieur foto's te kunnen maken is het van belang dat de inrichting in de smaak valt bij het grote publiek. En omdat smaken verschillen is het logisch dit niet altijd het geval is.

Wij maken uw sfeerbeelden.

In de voorbeelden ziet u de bestaande situatie van een leegstaande ruimtes. Met een sfeerbeeld kan in een oogopslag een alternatieve indeling van de ruimte worden getoond. Aan de hand van plattegronden kunnen we de 3D sfeerbeelden maken. Zo kan er naast een foto van het interieur een sfeerbeeld gemaakt worden vanuit hetzelfde camerastandpunt. In die impressie kunnen moderne meubels geplaatst worden, de vloer kan worden voorzien van een fraai laminaat en de wanden kunnen een frisse kleur krijgen.

Een potentiele koper krijgt zo een goede indruk van de mogelijkheden van een woning. Wanneer u een ruimte helemaal in beeld wilt brengen kunt u ook overwegen een 360 graden sfeerbeeld door ons te laten maken.


Wat is de prijs van een sfeerbeeld?

Een sfeerbeeld van de woonkamer kunnen we al leveren vanaf 38,00 euro excl. BTW*.


Meer informatie?

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar onze tarieven? Mail dan uw contactgegevens of bel 0645306528

3DL 't-Spiek-54 9411-KW-Beilen info@3dl.nl kvk:01131131 sitemap