Home

Verkoop Styling

Wilt u uw huis verkopen? Dat vraagt om een stevig plan van aanpak! De vraag staat daarin centraal: 'Hoe maak ik van kijkers kopers?' Het antwoord op die vraag vindt u samen met twee professionals, de makelaar en de verkoopstyliste! Uw makelaar gaat op zoek naar een koper voor uw woning. Uw huis krijgt de hoofdrol: in een brochure en op websites, in advertenties en tijdens 'open dagen'. Verkoopstyliste Marian van der Heide maakt van die hoofdrol een glansrol. Zij zorgt voor de meest aantrekkelijke presentatie van uw huis en legt die vast in perfecte fotos. Daarmee komt uw huis in alle publicaties prachtig tot zijn recht! En dat biedt u een voorsprong: wist u, dat een huis op internet gemiddeld honderd keer per week wordt bekeken?

Leegstaande woning?

Een leegstaande woning verkopen is niet eenvoudig. Dit komt omdat potentiele kopers geen inschatting kunnen maken van lege ruimtes. Onderzoek wijst uit dat gemeubileerde woningen sneller verkopen. Met kartonnen meubelen kunnen lege ruimtes snel, eenvoudig en goedkoop ingericht worden. De afbeeldingen op deze pagina zijn voorbeelden waar gebruik gemaakt is van kartonnen meubelen. Prachtig toch?


Tarieven

Iedere woning is uniek en daardoor geldt voor iedere woning een andere aanpak. Het is daarom niet mogelijk een vast tarief per woning vast te stellen. Voor een geheel vrijblijvende prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.


3DL 't-Spiek-54 9411-KW-Beilen info@3dl.nl kvk:01131131 sitemap