Home

6 marketing tools waarmee u uw woning op de kaart zet

Presentatie, dat is het sleutelwoord voor een succesvolle verkoop van een woning. Op deze pagina vindt u 6 marketing tools die onmisbaar zijn bij een uit het oog springende presentatie.


1 - Sterke Fotos

Het komt maar al te vaak voor dat woningverkopers te lichtzinnig denken over het belang van een goede woningfotograaf. Mensen zijn visueel ingesteld en vooral fotos van een woning kunnen de interesse wekken bij potentiele kopers.


2 - Duidelijke plattegronden

Plattegronden waarop veel technische informatie staat zijn niet interessant voor de gemiddelde woningzoekende. Daarom biedt de woningsite Funda de mogelijkheid om plattegronden toe te voegen die zijn gemaakt met Floorplanner. Deze floorplanner plattegronden zijn visueel aantrekkelijk, kunnen worden voorzien van meubels en bevatten enkel de maatvoering die interessant is voor een gemiddelde koper. Daarbij bestaat er de mogelijkheid de plattegronden online in 3D te bekijken en daaruit een 3D afbeelding te genereren.


3 - Verkoop Styling

Wilt u zich echt onderscheiden van de concurrentie? Neem dan een verkoopstyliste in de hand. Een verkoopstyliste kan u advies geven over het kleurgebruik van de wanden, een optimale opstelling van de meubels verzorgen voor het meest ruimtelijke effect en ruimtes van de nodige accesoires voorzien.


4 - 3D impressie

Veel woningverkopers presenteren alleen de bestaande situatie van een woning. Bij leegstaande woningen of woningen met een verouderd interieur kan dat er toe leiden dat een groot deel van de doelgroep niet geprikkeld wordt door wat ze in een verkoopbrochure zien. Met een sfeerbeeld of 3D impressie bereikt u dat deel van uw doelgroep wel. Bij een leegstaande woning kunt u tegen lage kosten laten zien hoe de woning er uit ziet met moderne meubels en vlak wit gestuckte wanden. En bij woningen met een verouderd interieur kan de bestaande inrichting in de impressie vervangen worden door fraaie moderne meubels. U kunt laten zien wat mogelijk is in de woning, zonder zelf te hoeven schilderen of met meubels te moeten slepen.


5 - 360 graden impressie

Uit dezelfde 3D tekening die gebruikt is voor de 3D impressie is het ook mogelijk een 360 impressie te laten maken. Een 360 graden impressie geeft bezoekers aan Funda de mogelijkheid een ruimte interactief rondom te bekijken. Daarbij kunnen hotspots toegevoegd worden die de mogelijkheid geven om van de ene ruimte naar de andere te navigeren.


6 - 360 graden foto

Ook aan de hand van fotos kan een 360 graden weergave worden gemaakt. De fotograaf plaatst de camera op een statief en maakt een foto, draait de camera een aantal graden, maakt weer een foto, net zolang tot een ruimte 360 graden in beeld is gebracht. Met software kan er van deze fotos een lange panoramafoto gemaakt worden die online op Funda kan worden bekeken.


Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op per e-mail of bel 06 453 06 528.


over 3DL

3DL 't-Spiek-54 9411-KW-Beilen info@3dl.nl kvk:01131131 sitemap